Mobiele badkamer huren

Staan er renovatiewerken gepland in je badkamer en heb je nog geen idee hoe je tijdens die periode zorgeloos en comfortabel kan blijven douchen? Het antwoord is simpel: een mobiele badkamer huren. Onze mobiele badkamer is niet alleen voorzien van een praktische douche, maar heeft ook een toilet en lavabo. Bij werkzaamheden in je badkamer hoef je dus niet langer aan te kloppen bij familie of vrienden om een verfrissende douche te kunnen nemen. Een hotel boeken tijdens de werkzaamheden? Helemaal niet nodig. Dankzij onze oplossing kan je gewoon thuis blijven en gebruik maken van je private, tijdelijke badkamer op wielen.

Koelwagen huren

Duren de werkzaamheden slechts enkele dagen of vinden er grondige verbouwingen plaats, die meerdere weken in beslag nemen? Wij stellen ons flexibel op en werken samen een ideale oplossing uit. Iedereen kan dus bij ons aankloppen om een mobiele douche te huren. Wij verhuren al jarenlang koel- en vrieswagens en zijn dan ook vertrouwd met de noden en wensen van klanten. Bij Courtens Verhuur kan je rekenen op een snelle service en correcte afhandeling.

Koelwagen huren
Koelwagen huren

Ook geschikt voor
professionals of verenigingen

Goed om weten is dat niet alleen particulieren een beroep kunnen doen op onze mobiele badkamers, maar ook professionals en verenigingen. Heb je als aannemer of loodgieter een grote werf? Dankzij onze oplossing heb je een mobiele douche én een toilet op de werf, zodat je optimaal comfort kan aanbieden aan je klanten. Ook organisatoren van jeugdkampen, sportverenigingen of organisatoren van feestjes kunnen probleemloos gebruik maken van onze mobiele badkamers.

De mobiele badkamer in detail

Compact, maar toch comfortabel

Onze mobiele badkamers zijn ingewerkt in een aanhangwagen, vandaar dat ze perfect mobiel zijn. Ze zijn behoorlijk compact, waardoor je tijdelijke badkamer perfect op je oprit of in je tuin kan geplaatst worden. Ook voor professionals is dit een pluspunt, want de mobiele douche neemt slechts weinig ruimte in beslag op de werf.

Hoewel de afmetingen van de mobiele badkamers niet enorm zijn, brengen ze toch het nodige comfort met zich mee. Niet alleen heb je je mobiele douche, toilet en wastafel, maar uiteraard is er ook elektrische verwarming voorzien. Ook in de winter heb je het dus lekker warm. 

Als huurder hoef je enkel te zorgen dat de nodige aansluitingen mogelijk zijn. Enerzijds is een aansluiting met leidingwater nodig, door gebruik van een meegeleverde tuinslang. Anderzijds moet de mobiele badkamer ook op het elektriciteitsnet aangesloten worden, zodat je warm kan douchen en de leidingen niet dreigen te bevriezen. Uiteraard kan je bij verdere praktische vragen steeds contact opnemen, wij helpen je graag verder.

Koelwagen huren

In the picture

Courtens Verhuur kwam op vrijdag 10 februari 2023 met een mooi artikel rond het verhuur van badkamers op wielen in de Krant Van West-Vlaanderen.

Info & Contact

Wil je een koelwagen, mobiele badkamer, toiletwagen of een vriesaanhangwagen huren bij Courtens verhuur? Heb je interesse in een tweedehands model? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte of concrete afspraken. Ook als je nog verdere vragen hebt over onze service of de koelwagens, helpen we je graag verder.

Adres

Bavikhoofsestraat 177
8520 Kuurne

Meer info nodig?

Bel ons op +32 479 60 88 39

Interesse?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.