Vriescel huren

Naast de verhuur van koelwagens, hebben we bij Courtens verhuur ook vriesaanhangwagens ter beschikking. Deze mobiele vriescel kan vriezen tot -22 graden en is volledig opgebouwd volgens de HACCP-normen, die de voedselveiligheid garanderen. De vrieswagens zijn 2,4 meter lang, 1,5 meter breed en 1,94 meter hoog.

Wij verhuren onze mobiele vriescellen zowel aan particulieren als professionals, aangezien deze voor heel wat verschillende toepassingen inzetbaar zijn. Zo denken we onder meer aan verbouwingswerken en evenementen. Ook tijdens muziekfestivals of foodtruckfestivals is een vrieswagen de perfecte oplossing.

Toch zijn er meer professionele toepassingen waarbij onze vriescellen het verschil kunnen maken. Om voldoende ijsblokken te voorzien voor cocktails op evenementen of zelfs als volwaardige opslagruimte voor een ijssalon. Ook frituren of andere horecazaken kunnen zorgeloos gebruikmaken van deze infrastructuur, aangezien er voldaan wordt aan alle HACCP-normen.

Koelwagen huren

Info & Contact

Wil je een koelwagen, mobiele badkamer, toiletwagen of een vriesaanhangwagen huren bij Courtens verhuur? Heb je interesse in een tweedehands model? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte of concrete afspraken. Ook als je nog verdere vragen hebt over onze service of de koelwagens, helpen we je graag verder.

Adres

Bavikhoofsestraat 177
8520 Kuurne

Meer info nodig?

Bel ons op +32 479 60 88 39

Interesse?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.