Mobiele badkamer huren

Wat is een mobiele badkamer, wat zijn de voordelen van een mobiele badkamer?

Een mobiele badkamer bestaat uit douche, toilet en lavabo op wielen. Tijdens verbouwingswerken is het vervelend om zonder badkamer te zitten. Door een mobiele badkamer te huren wordt dit probleem meteen opgelost.

Tijdelijk een mobiele badkamer huren is dus een efficiënte oplossing voor mensen die hun badkamer verbouwen, maar niet zonder douche of toilet willen. De aanhanger past op de meeste opritten en is van binnen voorzien van een toilet, douche en wastafel.

Voordelen van het huren van een mobiele badkamer unit:

  • geen zorgen tijdens de verbouwing

  • de gehuurde douchecabine is demontabel wat betekent dat ook in krappe ruimtes de mobiele badkamer naar binnen kan

  • altijd in de buurt, we kunnen dus vlot leveren, spoedservice mogelijk

Als u uw badkamer verbouwt en tijdens het proces comfort en privacy nodig heeft, is het huren van een mobiele badkamer een haalbare oplossing. Ben je benieuwd naar de prijs voor het huren van een mobiele badkamer? Aarzel niet om contact op te nemen: 0479 60 88 39.

Koelwagen huren

De mobiele badkamer in detail

Compact, maar toch comfortabel

Onze mobiele badkamers zijn ingewerkt in een aanhangwagen, vandaar dat ze perfect mobiel zijn. Ze zijn behoorlijk compact, waardoor je tijdelijke badkamer perfect op je oprit of in je tuin kan geplaatst worden. Ook voor professionals is dit een pluspunt, want de mobiele douche neemt slechts weinig ruimte in beslag op de werf.

Hoewel de afmetingen van de mobiele badkamers niet enorm zijn, brengen ze toch het nodige comfort met zich mee. Niet alleen heb je je mobiele douche, toilet en wastafel, maar uiteraard is er ook elektrische verwarming voorzien. Ook in de winter heb je het dus lekker warm. 

Als huurder hoef je enkel te zorgen dat de nodige aansluitingen mogelijk zijn. Enerzijds is een aansluiting met leidingwater nodig, door gebruik van een meegeleverde tuinslang. Anderzijds moet de mobiele badkamer ook op het elektriciteitsnet aangesloten worden, zodat je warm kan douchen en de leidingen niet dreigen te bevriezen. Uiteraard kan je bij verdere praktische vragen steeds contact opnemen, wij helpen je graag verder.

Koelwagen huren

Info & contact

Interesse in de huur van een mobiele douche of badkamer? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte of concrete afspraken. Ook als je nog verdere vragen hebt over onze service of de badkamer, helpen we je graag verder.

Adres

Bavikhoofsestraat 177
8520 Kuurne

Nood aan een mobiele badkamer?

Oops! We could not locate your form.