Slide
KOELWAGEN / MOBIELE BADKAMER / TOILETWAGEN HUREN?

REKEN OP DE TOPSERVICE VAN COURTENS VERHUUR

Koelwagen huren

Verhuur van koelwagens

Bij Koelwagens Courtens hebben we vier verschillende types koelwagens, zodat je steeds een koelwagen op maat van jouw event kan huren. Alle koelwagens voldoen aan de HACCP-normen en kunnen dus perfect veilig gebruikt worden in de nabijheid van voeding.

Koelwagen huren

Mobiele vriescel huren

Onze mobiele vriescel kan vriezen tot -22 graden en is net als alle andere koelwagens volledig opgebouwd volgens de HACCP-normen, die de voedselveiligheid garanderen. Bovendien kan de vriescel ook omgeschakeld worden tot koelcel, zodat deze voor verschillende doelen inzetbaar is.

Mobiele vriescel huren

MOBIELE BADKAMERS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam sed arcu eget lectus ultrices convallis. Aenean blandit lorem erat, quis cursus metus molestie eget. Maecenas facilisis mauris nec ipsum rutrum aliquet.

Mobiele vriescel huren

Depannages

Het is de schrik van veel horecazaken: een koelcel die het begeeft, waardoor je producten niet meer gekoeld kunnen worden. In dat geval is een tijdelijke koelcel de ideale oplossing. Koelwagens Courtens helpt je dan ook graag uit de nood met een snelle en correcte depannage. 

Verhuur haccp rekken

Verhuur haccp rekken

Wil je een koelwagen of mobiele vriescel huren bij Koelwagens Courtens, maar ook gebruik maken van kwalitatieve rekken? Dan kan je bij ons terecht om rekken te huren, die volledig in orde zijn met alle HACCP-normen. Op die manier kan je nog veel meer spullen kwijt in je gehuurde koelwagen.

Mobiele vriescel huren

EXTRA'S

Hoewel we bij Koelwagens Courtens gespecialiseerd zijn in de verhuur van koelwagens, voorzien we ook enkele extra’s om je evenement helemaal op punt te zetten. Enerzijds kan je een beroep doen op onze professionele HACCP-rekken, anderzijds hebben we ook enkele praktische spullen om je tuin of eventlocatie aan te kleden.

Feestje, festival of pop-up?
Wij houden het koel

Koelwagens Courtens is een betrouwbare partner voor zowel particulieren als professionals die tijdelijk extra koelruimte nodig hebben. Organiseer je bijvoorbeeld een communiefeest of huwelijk? Dan helpen wij je graag om koele drankjes en hapjes te serveren tijdens deze heuglijke gebeurtenis. Het spreekt voor zich dat ook jeugdbewegingen, sportclubs of andere verenigingen steeds een beroep kunnen doen op onze diensten.

Ben je daarentegen een horecazaak die extra koelcellen wil huren of heb je erg veel koelruimte nodig voor een meerdaags festival of een pop-up? Of heb je als fruitteler tijdelijk meer koelcellen nodig? In alle situaties staat Koelwagens Courtens voor jou paraat. Zelfs als je pech hebt met je koelcel en dringend nood hebt aan een depannage, springen we voor jou in de bres.

Koelwagen huren

Waarom kiezen voor
koelwagens Courtens

Voor evenementen, feestjes & festivals

Professionele installatie nodig voor je evenement, privéfeest of zelfs een festival? Onze koel- en vrieswagens voldoen aan alle normen en kunnen dus zeker ingezet worden.

Inzetbaar voor depannages bij horecazaken

Heb je een horecazaak met koelcel, maar heeft deze het begeven? Reken op Koelwagens Courtens voor een snelle depannage, zodat je producten optimaal koel blijven.

Huur per dag, per week of voor langere periodes

Wij zijn uitermate flexibel in onze overeenkomsten. Heb je slechts één dag een koelwagen of vrieswagen nodig? Een weekend, een volle week of zelfs nog veel langer? Alles kan!

Altijd stipt aanwezig op de afgesproken plaats

Time is money! Bij Koelwagens Courtens verspillen we je kostbare tijd niet, maar zijn we steeds tijdig op de afspraak. Op onze koel- en vrieswagens hoef je niet te wachten. Wij leveren in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Zuid-Henegouwen.

Info & contact

Interesse in de huur van een koelwagen of vriesaanhangwagen bij Koelwagens Courtens? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte of concrete afspraken. Ook als je nog verdere vragen hebt over onze service of de koelwagens, helpen we je graag verder.

Adres

Bavikhoofsestraat 177
8520 Kuurne

Wens je een koelwagen te huren?

[contact-form-7 id="6" title="Contact"]