Haccp rekken huren bij Koelwagens Courtens

Wil je een koelwagen of mobiele vriescel huren bij Courtens verhuur, maar ook gebruik maken van kwalitatieve rekken? Dan kan je bij ons terecht om rekken te huren, die helemaal in orde zijn met alle HACCP-normen. Op die manier kan je nog veel meer spullen kwijt in je gehuurde koel- of vrieswagen.

Wat is HACCP precies?

HACCP is de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Het is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Met HACCP-rekken bedoelen we dus dat deze perfect veilig zijn om te gebruiken in de nabijheid van voedingsmiddelen. Niet alleen onze rekken, maar ook alle koel- en vrieswagens van Courtens verhuur voldoen aan de HACCP-normen.

Afmetingen HACCP rekken

De HACCP-rekken die we verhuren bij Courtens verhuur zijn 1,685 meter hoog, 1,190 meter breed en 36 centimeter diep. Ideale afmetingen om heel wat spullen te kunnen bewaren en optimaal gebruik te maken van je gehuurde koel- of vrieswagen.

Verhuur haccp rekken

Info & Contact

Interesse in de huur van een koelwagen, mobiele badkamer of vriesaanhangwagen bij Courtens verhuur? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte of concrete afspraken. Ook als je nog verdere vragen hebt over onze service of de koelwagens, helpen we je graag verder.

Adres

Bavikhoofsestraat 177
8520 Kuurne

Meer info nodig?

Bel ons op +32 479 60 88 39

Interesse?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.