Extra materiaal te huur

Wijnvaten huren? Houten buitenbar en wijntonnen als bartafels

Hoewel we bij Courtens verhuur gespecialiseerd zijn in de verhuur van koelwagens, voorzien we ook enkele extra’s om je evenement helemaal op punt te zetten. Enerzijds kan je een beroep doen op onze professionele HACCP-rekken, anderzijds hebben we ook enkele praktische spullen om je tuin of eventlocatie aan te kleden.

Zo is er de houten buitenbar met toog, die ideaal is om je gasten op een vlotte manier te bedienen. De toog kan bovendien volledig uit elkaar gehaald worden en is dus erg gemakkelijk te transporteren. De houten buitenbar is in totaal 155 centimeter lang, 115 centimeter hoog en 75 centimeter diep.

Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor de huur van stijlvolle wijntonnen. Deze kunnen gebruikt worden als bartafel – uitermate gezellig voor aperitiefmomenten buiten – of als decoratie. Wil je dus een buitenbar of bartafels huren voor je feest, geef ons dan gerust een seintje. Bij Courtens verhuur kan je terecht om mooie wijnvaten te huren en je evenement een stijlvolle touch te geven.

 

 

Stapelbare barkrukken huren? Verschillende opties mogelijk!

Bij Courtens verhuur kan je terecht om stapelbare barkrukken te huren. Kubo Smart Bar Steel is een stapelbare barkruk met afneembare zitting, gemaakt uit stijl. Dankzij de voorziene velcrostrips kan de zitting eenvoudig verwisseld worden. Er is keuze tussen kunstlederen, linnen, bamboe en iepenhout (olm) zitjes bij de Kubo Smart Bar.

Stapelbare barkrukken huren? Dan heb je de keuze tussen frames met witte of zwarte poederlak, zoals te zien is op de foto’s. Op het frame zijn beschermende roestvrijstalen U-profielen (RVS 304) en een aluminium voetsteun voorzien.

Stapelbare partytafels huren? Statafels voor indoor gebruik.

Bij Courtens verhuur kan je stapelbare stalen partytafels huren. De statafel Kubo Ferro heeft een vastgelast stalen tafelblad.

Het frame van de bartafel is uitsluitend beschikbaar met wit poederlak. Ook het tafelblad is enkel beschikbaar in het wit. Deze partytafel is geschikt voor indoor gebruik.

Info & Contact

Interesse in de huur van een koelwagen, mobiele badkamer of vriesaanhangwagen bij Courtens verhuur? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte of concrete afspraken. Ook als je nog verdere vragen hebt over onze service of de koelwagens, helpen we je graag verder.

Adres

Bavikhoofsestraat 177
8520 Kuurne

Meer info nodig?

Bel ons op +32 479 60 88 39

Interesse?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.