Snelle depannage met tijdelijke koelruimte

Het is de schrik van veel horecazaken: een koelcel die het begeeft, waardoor je producten niet meer gekoeld kunnen worden. Bovendien is het niet altijd evident om meteen een koeltechnieker langs te laten komen of misschien duurt het even voor het euvel hersteld is. In dat geval is een tijdelijke koelcel de ideale oplossing. Courtens verhuur helpt je dan ook graag uit de nood met een depannage.

Tijdelijke koel- of vriescel

Bij Courtens verhuur staan we sowieso garant voor een stipte aflevering van de koelwagens, maar bij een depannage is snelheid uiteraard nóg belangrijker. Wij stellen dan ook alles in het werk om zo snel mogelijk extra koel- of vriesruimte te voorzien. Krijg je te maken met een panne van je koelcel? Hou dan ook zelf het hoofd koel en reken op Courtens verhuur.

Niet alleen professionele horecazaken kunnen een beroep doen op onze service. Ook fruittelers, groentetelers of organisatoren van evenementen kunnen contact opnemen voor een depannage. Op basis van een kort gesprek, bepalen we wat voor jouw situatie de ideale koelwagen is. Zo hebben we koelcellen in verschillende groottes, maar ook verschillende mobiele vriescellen. Bovendien zijn alle koel- en vrieswagens volledig in orde met de HACCP-normen, wat betekent dat deze perfect veilig kunnen gebruikt worden om voeding te koelen

Koelwagen huren
Koelaanhangwagen huren

Depannage op maat

Niet alleen vinden we voor jou een tijdelijke koelruimte op maat, ook voor de duurtijd van de depannage geldt er een grote flexibiliteit. Is je probleem na één dag opgelost, dan volstaat het wellicht om de tijdelijke koelcel enkel voor deze dag te huren. Slepen de problemen echter langer aan en heb je de koelwagen voor een langere periode nodig? Ook dan laat Courtens verhuur je niet in de kou staan. Wij verhuren onze tijdelijke koelcel ook voor een week of langer als dat nodig is.

Info & Contact

Interesse in de huur van een koelwagen, mobiele badkamer of vriesaanhangwagen bij Courtens verhuur? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte of concrete afspraken. Ook als je nog verdere vragen hebt over onze service of de koelwagens, helpen we je graag verder.

Adres

Bavikhoofsestraat 177
8520 Kuurne

Meer info nodig?

Bel ons op +32 479 60 88 39

Interesse?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.